We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Predaj 4 izbového bungalovu v Rajke, Maďarsko

Family house | 76 m2 | new Building
Békefi, Rajka
187 900 €
  • Sunny
  • Quiet neighborhood
  • MHD
  • Škola, škôlka

About real estate

Street: Békefi
District: Mosonmagyaróvári
Location: Rajka
Total area: 76 m2
Type: Family house
Condition: new Building
Category: Sale
Price: 187 900 €

Property description

Ponúkame na predaj útulný bungalov s celkovou obytnou výmerou 76 m2 na pozemku o rozlohe 285 m2. Nachádza sa na začiatku starej časti Rajky na ulici Békefi, vedľa parku a 300 m od škôlky.

Dom pozostáva z veľkej svetlej obývačky spojenej s kuchyňou, jednej veľkej a dvoch menších spální, kúpeľne s WC, samostatného WC a veľkého odkladacieho priestoru na pochôdznej povale. V obývačke je predpríprava na krb. Okná sú plastové trojkomorové, v obývačke veľké otváracie s prechodom na terasu. Podlahové kúrenie je plynové.

Dom je postavený z tehly, zateplený, a náklady na prevádzku sú nízke, cca. 100 EUR mesačne. Dom je dokončený v štandarde bez kuchynskej linky.

Obec Rajka je len 12 minút autom od Bratislavy a ponúka bohaté voľnočasové aktivity vrátane vodných športov a cyklotrás. Pravidelné vlakové spojenie do Bratislavy s koncovou stanicou v Petržalke je ďalšou výhodou.

V obci sú jasle a škôlka, prijímajúca deti zo Slovenska bez problémov. Aktuálny pomer maďarských a slovenských detí v škôlke je 1:1. Bližšie informácie a obhliadky na telefónnom čísle: 0905 333 333.

Additional information

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
new Building
Usable area:
76 m2
Land area:
285 m2
Number of rooms:
4
Balcony:
no
Number of bathrooms:
1
Energy performance certification:
A
Insulated object:
yes
Terrace:
no
Heating:
own

Where modern urban living begins

Are you interested in our offer? We will be happy to tell you more