We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Energeticky úsporný rodinný dom s modernou architektúrou v rakúskom meste Hainburgu an der Donau.

Family house | 122 m2 | new Building
460 000 €
  • EXCLUSIVE OFFER

About real estate

District: Bruck an der Leitha
Location: Hainburg a.d. Donau
Total area: 122 m2
Type: Family house
Condition: new Building
Category: Sale
Price: 460 000 €

Property description

NEHNUTEĽNOSŤ
Ponúkame na predaj rodinný 4 izbový dom skolaudovaný v roku 2020. Pozemok má veľkosť 122 m², z toho zastavaná plocha domu je 239 m².
Celý dom je postavený s dôrazom najmä na používanie trvalo udržateľných a ekologických stavebných materiálov a predovšetkým na ekologický spôsob vykurovania. So vzduchovým tepelným čerpadlom v kombinácii s fotovoltaickým systémom je dom vybavený tým najlepším z najlepšieho a má teda nízke náklady na vykurovanie a elektrinu. Pomocou podlahového kúrenia môžete vykurovať a chladiť celý dom, takže si ľahko zabezpečíte príjemnú vnútornú klímu. Kuchyňa na mieru je vybavená spotrebičmi ElektroLux a dokonale zapadá do celkového dizajnu domu. Presvetlená obývacia izba zaujme svojimi obrovskými oknami od podlahy až po strop, ktoré vás zavedú na nádhernú terasu, z ktorej si môžete oddýchnuť vo vlastnej záhrade.
V spodnej časti domu sa nachádza samostatné WC a práčovňa/technická miestnosť, priestranná obývacia izba prepojená s kuchyňou. Na poschodí sa nachádzajú 3 spálne, kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom a samostatné WC.

LOKALITA
Dom sa nachádza v lukratívnej časti mesta. Mesto Hainburg disponuje vynikajúcou občianskou vybavenosťou, nemocnicou a výborným spojením s Bratislavou a vlakovým spojením s Viedňou. Nachádza sa tu materská škola, základná a stredná škola.

CENA

Cena nehnuteľnosti je 460.000 Eur
K cene nehnuteľnosti je potrebné pripočítať poplatky spojené s kúpou/prevodom nehnuteľnosti v Rakúsku vo výške 10% z kúpnej ceny.
Nezmeškajte šancu na tento exkluzívny dom v Hainburgu an der Donau. Zavolajte ešte dnes a dozviete sa viac o tejto jedinečnej nehnuteľnosti!

Additional information

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
new Building
Usable area:
122 m2
Land area:
239 m2
Balcony:
no
Insulated object:
no
Terrace:
no

Are you interested in our offer? We will be happy to tell you more