We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Rodinný dom v lukratívnej časti mesta Hainburg an der Donau.

Family house | 210 m2 | partly re-made
439 000 €

About real estate

District: Bruck an der Leitha
Location: Hainburg a.d. Donau
Total area: 210 m2
Type: Family house
Condition: partly re-made
Category: Sale
Price: 439 000 €

Property description

Ponúkame na predaj rodinný 7-izbový dom v obľúbenej časti Rakúskeho mesta Hainburg an der Donau, ktorý zaujme svojimi priestrannými izbami a množstvom ďalších príležitostí.
Čistá úžitková plocha nehnuteľnosti je 210 m2. Celková plocha pozemku je 306 m2.

Po vstupe do domu sa prvotne ocitnete v slnečnej predsieni, ktorá je vykladaná mramorom. Okrem nej sa na prízemí nachádzajú ďalšie 3 izby, slnečná kuchyňa s výhľadom do záhrady, väčšia kúpeľňa s toaletou, umývadlom a sprchovým kútom a samostatná toaleta s umývadlom.
Slnečné, mramorom vykladané schodisko Vás zavedie do galérie, z ktorej sa dostanete na druhé poschodie. Horné poschodie pozostáva z 5 svetlých izieb a ponúka Vám možnosť navrhnúť izby individuálne podľa Vašich predstáv. Z izieb si môžete vychutnať krásny výhľad na okolie a panorámu Hainburgu, ako aj na hrad Schlossberg.
Pivnica, ktorej súčasťou je aj technická miestnosť má všestranné využitie – môže slúžiť ako fitnes, sklad, prípadne ako hosťovské miestnosti. V pivnici sa nachádza aj vchod do záhrady, ktorá je dobre krytá zo všetkých strán.
V dome sa nachádza garáž v rozmere 21 m2 s elektrickou bránou.
Vykurovanie domu zabezpečuje plynový kotol.

Dom sa nachádza v lukratívnej a pokojnej časti mesta a zabezpečuje krásny výhľad na okolie a panorámu Hainburgu. Mesto Hainburg disponuje vynikajúcou občianskou vybavenosťou, nemocnicou a výborným spojením s Bratislavou a vlakovým spojením s Viedňou. Nachádza sa tu materská škola, základná a stredná škola.

Cena nehnuteľnosti je 439.000 Eur
Mesačné náklady cca 250 €/ mesačne.
K cene nehnuteľnosti je potrebné pripočítať poplatky spojené s kúpou/prevodom nehnuteľnosti v Rakúsku vo výške 10% z kúpnej ceny.

Additional information

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
partly re-made
Usable area:
210 m2
Land area:
306 m2
Balcony:
no
Insulated object:
no
Terrace:
no

Are you interested in our offer? We will be happy to tell you more