We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Exkluzívny, nízkoenergetický dom v rakúskom meste Hainburgu an der Donau.

Family house | 176 m2 | new Building
829 000 €
  • Luxusný
  • EXCLUSIVE OFFER

About real estate

District: Bruck an der Leitha
Location: Hainburg a.d. Donau
Total area: 176 m2
Type: Family house
Condition: new Building
Category: Sale
Price: 829 000 €

Property description

Exkluzívne ponúkame dom na predaj, ktorý ponúka všetko, čo si môžete priať pre luxusný život v krásnom rakúskom meste Hainburg an der Donau. Tento slnečný 5-izbový nízkoenergetický dom bol skolaudovaný v roku 2020. Pozemok má veľkosť 176 m², z toho zastavaná plocha domu je 760 m².

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
Ideálna dispozícia domu pozostáva z 2 poschodí a dvojgaráže. Na prvom podlaží nájdete priestrannú a slnečnú obývaciu izbu prepojenú s kuchyňou, spálňu s vlastnou kúpeľňou a šatníkom, samostatné WC. Vďaka veľkorysému úložnému priestoru je tento dom vhodný pre pohodlný a praktický život. Na poschodí je samostatné WC, kúpelňa, 3 spálne a jedna miestnosť, ktorá môže slúžiť ako menší šatník / sklad.

VYBAVENIE NEHNUTEĽNOSTI :
Celý dom je postavený s dôrazom najmä na používanie trvalo udržateľných a ekologických stavebných materiálov a predovšetkým na ekologický spôsob vykurovania. So vzduchovým tepelným čerpadlom v kombinácii s fotovoltaickým systémom je dom vybavený tým najlepším z najlepšieho a má teda nízke náklady na vykurovanie a elektrinu. Pomocou podlahového kúrenia môžete vykurovať a chladiť celý dom, takže si ľahko zabezpečíte príjemnú vnútornú klímu. Kuchyňa na mieru s moderným varným ostrovčekom je vybavená spotrebičmi Bosch. Ďalšou zaujímavosťou je dvojgaráž s priľahlou kanceláriou a toaletou. Originál drevené podlahy a dvere z masívu dodávajú domu šarm a eleganciu. Každý kúsok tejto nehnuteľnosti odráža kvalitu a pozornosť k detailom.

Tento dom je výnimočný a pripravený uspokojiť aj tých najnáročnejších klientov. Nechajte sa uniesť jeho krásou a príležitosťou, ktorú ponúka.

LOKALITA
Dom sa nachádza v lukratívnej časti mesta. Mesto Hainburg disponuje vynikajúcou občianskou vybavenosťou, nemocnicou a výborným spojením s Bratislavou a vlakovým spojením s Viedňou. Nachádza sa tu materská škola, základná a stredná škola.


Cena nehnuteľnosti je 829.000 Eur
K cene nehnuteľnosti je potrebné pripočítať poplatky spojené s kúpou/prevodom nehnuteľnosti v Rakúsku vo výške 10% z kúpnej ceny.
Nezmeškajte šancu na tento exkluzívny dom v Hainburgu an der Donau. Zavolajte ešte dnes a dozviete sa viac o tejto jedinečnej nehnuteľnosti!

Additional information

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
new Building
Usable area:
176 m2
Land area:
760 m2
Balcony:
no
Insulated object:
no
Terrace:
no

Are you interested in our offer? We will be happy to tell you more