We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

PREDANÉ! Svetlý 3 izbový byt s krásnymi výhľadmi a veľkou lodžiou 7,32 m2

Two bedroom apartment | 71.88 m2 | partly re-made
Levárska, Bratislava-Karlova Ves
179 900 €
  • Sunny
  • Nice view
  • Quiet neighborhood
  • Shops
  • MHD
  • Škola, škôlka

About real estate

Street: Levárska
District: Bratislava IV
Location: Bratislava-Karlova Ves
Total area: 71.88 m2
Type: Two bedroom apartment
Condition: partly re-made
Category: Sale
Price: 179 900 €

Property description

Ponúkame na predaj 3 izbový byt, na ul. Levárska v tichej lokalite mestskej časti Karlova Ves, s krásnymi výhľadmi, na 7/12. poschodí s výťahom ( v dome sú 2 výťahy, jeden určený pre párne poschodie a druhý pre nepárne), o výmere 64,56 m2 + lodžia 7,32 m2, orientovaný na dve svetové strany (samostatná spálňa S, ostatné miestnosti V). Priamo v byte sa nachádza priestranná komora o výmere 2,08 m2 s vetracím okienkom. K bytu neprislúcha pivnica, spoločné priestory v suteréne domu sa prenajímajú za účelom dotácie zdrojov pre obnovu bytového domu.

Byt prešiel rekonštrukciou, v rámci ktorej bola vymenená kompletná elektroinštalácia v byte (revízna správa), plastové okná, v kúpeľni a WC obklady, dlažby a sanita, protipožiarne bezpečnostné dvere Sherlock. V byte je pripojenie pre internet a TV – programy od operátora UPC, možnosť pripojenia aj od operátora Telekom. Rozmiestnenie miestnosti nájdete v priloženom pôdoryse.

Bytový dom je zateplený vrátane strechy, obnovené spoločné priestory, repasované výťahy, vchodová brána a zvončeky. Toho času prebieha v dome kompletná výmena stúpacích rozvodov v bytoch, v predávanom byte sa bude realizovať 18.3..

Vykurovacia sústava v dome je vyregulovaná, na radiátoroch sú osadené termostatické hlavice a pomerové rozdeľovače vykurovacích nákladov, čo umožňuje reguláciu odobraného tepla a tak aj regulovanie nákladov na vykurovanie.

Mesačné náklady na byt pre správcu 124 € + fond opráv 46 €/2 osoby + elektrina+ plyn.

V okolí kompletná občianska vybavenosť, obchody, OD Centrum, pekáreň, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta, banky, materské školy, základné školy, umelecká ZŠ J. Kresánka, detské ihrisko, rodinné centrum Klbko. V bezprostrednej blízkosti lesy Malých Karpát pre milovníkov prírody, či už na prechádzky, turistiku, alebo cykloturistiku, kúpalisko Rosnička, krytá plaváreň Juventa, Zimný štadión, MHD, blízkosť električky, rýchle napojenie na diaľničný obchvat. V lokalite je už zavedená karloveská parkovacia politika.

V odmene pre RK je zahrnutý kompletný právny servis, štandardné poplatky za prevod vlastníckych práv a riešenie kompletnej agendy až po prevzatie.

Cena bytu 179.900 € vrátane odmeny pre RK


Energetický certifikát B.
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BOND Reality

Additional information

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
partly re-made
Usable area:
71.88 m2
Floor:
7
Loggia:
yes
Number of floors:
12
Number of rooms:
3
Balcony:
no
Elevator:
yes
Energy performance certification:
B
Insulated object:
yes
Terrace:
no
Heating:
central

IDEAL
PLACE
TO LIVE

Are you interested in our offer? We will be happy to tell you more