We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Priestranný byt s veľkým potenciálom vo Svätom Jure

Two bedroom apartment | 164.7 m2 | original condition
Bratislavská, Svätý Jur
145 000 €
  • EXCLUSIVE OFFER

About real estate

Street: Bratislavská
District: Pezinok
Location: Svätý Jur
Total area: 164.7 m2
Type: Two bedroom apartment
Condition: original condition
Category: Sale
Price: 145 000 €

Property description

Realitná kancelária BOND Reality ponúka na predaj netradičný byt v centre obce Svätý Jur na Bratislavskej ulici. Byt sa nachádza v historickej budove a má veľkorysú výmeru 130m2 + pivnica 35m2. K bytu prislúcha podiel na spoločných častiach pozemku o celkovej výmere 446 m2. Byt je v stave začatej rekonštrukcie. Boli vymenené rozvody elektriny, a vody, takisto boli vymenené stropné trámy. Nový majiteľ môže byt dokončiť podľa seba a získa jedinečné bývanie v top lokalite. Byt zaujme predovšetkým milovníkov histórie a architektury. Možnosť zobytnenia podkrovia, čím sa dá obytná plocha ešte výrazne zvačšiť. Byt je napojený na všetky IS.
Byt sa nachádza v tichej a vyhľadávanej lokalite v tesnej blízkosti námestia. V okolí je kompletná občianska vybavenosť.

Je to jedinečná príležitosť kúpiť byt aký sa na trhu objaví zriedka, neváhajte a kontaktujte ma, dohodneme si obhliadku.

Cena bytu je 145 000€ vrátane odmeny pre realitnú kanceláriu, v rámci ktorej zabezpečujeme pre našich klientov kvalitný obchodný a právny servis.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BOND Reality.

Additional information

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
original condition
Total area:
164.7 m2
Usable area:
130 m2
Number of rooms:
3
Balcony:
no
Insulated object:
no
Terrace:
no

IDEAL
PLACE
TO LIVE

Are you interested in our offer? We will be happy to tell you more