We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

PREDANÉ! Slnečný 3 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite Ružinov - Trávniky, na ul. Rezedová

Two bedroom apartment | 78.13 m2 | partly re-made
Rezedová, Bratislava-Ružinov
241 990 €
  • Sunny
  • Nice view
  • Shops
  • MHD
  • Škola, škôlka
  • Nemocnica

About real estate

Street: Rezedová
District: Bratislava II
Location: Bratislava-Ružinov
Total area: 78.13 m2
Type: Two bedroom apartment
Condition: partly re-made
Category: Sale
Price: 241 990 €

Property description

Lokalita Trávniky je ideálnym miestom pre rodiny s deťmi, škôlky, školy a ihriská máte poruke a na pešo.

Ponúkame na predaj 3 izbový byt s balkónom v obľúbenej lokalite Ružinova – časť Trávniky, má veľmi dobré dispozičné riešenie, izby sú nepriechodné, kuchyňa s priestrannou jedálňou, kúpeľňa spoločná s WC. Celková výmera bytu je 72,38 m2 + murovaná pivnica 3,5 m2 + balkón 2,25 m2, nachádza sa na 1./3 poschodí bez výťahu (pod bytom sa nachádza byt na zvýšenom prízemí), orientovaný obojstranne. Priestor bytu je rozdelený na dennú a nočnú časť. Kúpeľňa s okienkom na vetranie. V byte je pripojenie na internet a TV - programy od operátora UPC, v dome dostupný aj Orange alebo Telekom.

Byt prešiel rekonštrukciou, vymurované jadro, nové obklady, dlažby, sanita, čiastočná rekonštrukcia elektroinštalácie v časti kúpeľne a kuchyne. Plastové okná, interiérové žalúzie, kuchynská linka vrátane spotrebičov(keramická varná doska kombinovaná elektrina a plyn, elektrická rúra na pečenie, vstavaná chladnička s mrazničkou a práčka), vstupné dvere do bytu bezpečnostné.

V roku 2010 prešiel bytový dom obnovou, v rámci ktorej bol zateplený, nové ležaté rozvody, rekonštruované spoločné priestory, nová vstupná brána, schránky, zvončeky.

V okolí kompletná občianska vybavenosť, v blízkosti OC RETRO, Tesco Expres, Lidl, Poliklinika a Nemocnica Ružinov, poliklinika Átrium, materské školy, základné školy, stredné školy, FITNESS RETRO, Plavecká akadémia Ružinov, banky, bankomaty, MHD, rýchla dostupnosť do mesta a napojenie na diaľničný obchvat. Neďaleko novovybudované detské ihriská, športovisko pre verejnosť s bežeckou dráhou s tartanovým povrchom.

V odmene pre RK je zahrnutý kompletný právny servis, štandardné poplatky za prevod vlastníckych práv a riešenie kompletnej agendy až po prevzatie.

Cena bytu 241.990 € vrátane odmeny pre RK


Energetický certifikát B.
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BOND Reality

Additional information

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
partly re-made
Usable area:
78.13 m2
Floor:
1
Number of floors:
3
Number of rooms:
3
Balcony:
yes
Elevator:
no
Energy performance certification:
B
Insulated object:
yes
Terrace:
no
Heating:
central

IDEAL
PLACE
TO LIVE

Are you interested in our offer? We will be happy to tell you more