We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

PREDANÉ! Slnečný 3 izbový byt s terasou a parkovacím státim na Kolibe

Two bedroom apartment | 126.45 m2 | new Building
Na Zlatej nohe, Bratislava-Nové Mesto
479 900 €
  • Sunny
  • Nice view
  • Quiet neighborhood
  • MHD
  • EXCLUSIVE OFFER

About real estate

Street: Na Zlatej nohe
District: Bratislava III
Location: Bratislava-Nové Mesto
Total area: 126.45 m2
Type: Two bedroom apartment
Condition: new Building
Category: Sale
Price: 479 900 €

Property description

Ponúkame na predaj priestranný 3 izbový byt s terasou a vnútorným parkovacím státim v bytovom dome Villa Koliba na ul. Na zlatej nohe, ktorý bol kolaudovaný v roku 2009. Byt je slnečný, orientovaný na juh, s krásnym výhľadom na mesto. Byt je vhodný aj na investíciu so spoľahlivým nájomnikom.

Výmera bytu je 95,12 m2 + terasa 28,08 m2 + pivnica 3,25 m2, nachádza sa na 3./ 3 poschodí s výťahom. Parkovacie státie sa nachádza v suteréne bytového domu v tesnej blízkosti výťahu. Terasa je vybavená elektrickým krbom, vďaka čomu je využiteľná celoročne. Prekrytie terasy je uzatvárateľné. Na terase sa nachádza prípojka vody.

Byt je čiastočne zariadený. Kuchynská linka je vybavená vstavanými spotrebičmi (2 chladničky s mrazničkami, sklokeramická varná doska, elektrická rúra na pečenie, mikrovlná rúra, umývačka riadu, zabudovaný kávovar), v kúpeľni práčka a sušička. V byte je pripojenie na internet a TV – programy od UPC a klimatizácia.

Bytový dom má vlastnú kotolňu, v spoločných priestoroch je bezpečnostný kamerový systém.

V okolí dobrá občianska vybavenosť, v susedstve škôlka Funiversiti, základná škola s materskou školou, potraviny Tesco, pekáreň, zastávka MHD. Neďaleko les pre milovníkov turistiky, cykloturistiky, bežkárov, sánkovanie a možnosť piknikov s opekaním na známej Cvičnej lúke, kde je v teplých mesiacoch otvorený aj Lanoland a bobová dráha. Rýchla dostupnosť do mesta autom aj na pešo.

V odmene pre RK je zahrnutý kompletný právny servis, štandardné poplatky za prevod vlastníckych práv a riešenie kompletnje agendy až po prevzatie.


Cena bytu 479.900 € vrátane odmeny pre RK.



Energetický certifikát B.
©Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárií BOND Reality

Additional information

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
new Building
Usable area:
126.45 m2
Floor:
3
Number of floors:
3
Number of rooms:
3
Balcony:
no
Elevator:
yes
Energy performance certification:
B
Insulated object:
yes
Terrace:
yes
Heating:
central

IDEAL
PLACE
TO LIVE

Are you interested in our offer? We will be happy to tell you more