We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Krásny 5-izbový dom so záhradou a saunou.

Family house | 123 m2 | original condition
459 000 €
  • EXCLUSIVE OFFER

About real estate

District: Gänserndorf
Location: Marchegg
Total area: 123 m2
Type: Family house
Condition: original condition
Category: Sale
Price: 459 000 €

Property description

Realitná kancelária BOND Reality ponúka na predaj slnečný 5-izbový rodinný dom s krásnou záhradou a saunou v malebnej obci Marchegg v Rakúsku. Pozemok má veľkosť 688 m2. Táto nehnuteľnosť je ideálna pre tých, ktorí hľadajú pokojné a príjemné prostredie s dostatkom priestoru ako vnútri, tak vonku.

Rodinný dom s úžitkovou plochou 123m2 bol skolaudovaný v roku 1995. Pozostáva z 5 izieb - 3 spální a pracovni, ktorú je možné využiť aj ako štvrtú spálňu, priestrannej obývacej izby s jedálňou. Samostatná kuchyňa je vybavená so všetkými potrebnými spotrebičmi. V dome je jedna kúpeľňa so sprchovacím kútom a vaňou, 2 samostatné toalety. Nehnuteľnosť je kompletne podpivničená s množstvom úložného priestoru, práčovňou a kompletnou kúpeľňou a WC. Z obývacej izby sa dostanete na priestrannú terasu s rozlohou 30 m² s prístupom do záhrady, ideálnou na príjemné chvíle vonku a s množstvom úložného priestoru v spodnej časti. V záhrade na vás čaká sauna, ako stvorená na oddych a relax.

Marchegg je malebná rakúska dedina obklopená krásnou prírodou. V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, zároveň ponúka celoročné športové vyžitie. Výborné podmienky na oddych a relax.

Cena nehnuteľnosti je 459.000 Eur.
K cene nehnuteľnosti je potrebné pripočítať poplatky spojené s kúpou/prevodom nehnuteľnosti v Rakúsku vo výške 10% z kúpnej ceny.
Nenechajte si túto jedinečnú príležitosť ujsť a príďte si pozrieť tento očarujúci dom s výnimočným potenciálom. Pre viac informácií alebo na dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať.

Additional information

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
original condition
Usable area:
123 m2
Land area:
688 m2
Balcony:
no
Insulated object:
no
Terrace:
no

Are you interested in our offer? We will be happy to tell you more