We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Rodinný 4-izbový bungalov v Bruck an der Leitha.

Family house | 105 m2 | original condition
237 000 €

About real estate

District: Bruck an der Leitha
Location: Bruck an der Leitha
Total area: 105 m2
Type: Family house
Condition: original condition
Category: Sale
Price: 237 000 €

Property description

Ponúkame na predaj rodinný 4-izbový dom v obľúbenom rakúskom meste Bruck an der Leitha. Pozemok má veľkosť 205 m², z toho zastavaná plocha domu je 105 m².
Nehnuteľnosť bola skolaudovaná v roku 1917 a podstúpila rekonštrukciu v roku 2020. Má priestrannú kuchyňu prepojenú s jedálňou, 3 izby, kúpeľňu s vaňou a sprchovým kútom a samostatné WC. 2 terasy - jedna pred domom, druhá zo zadu, poskytujúce príjemné prostredie na oddych a relax.

Nehnuteľnosť sa nachádza v obľúbenej lokalite Bruck an der Leitha, poskytujúcej výbornú dostupnosť k obchodom, reštauráciám a verejnej doprave. Mesto je vzdialené len 40 km od Bratislavy a 40 km od Viedne.

Cena nehnuteľnosti je 237.000 Eur
K cene nehnuteľnosti je potrebné pripočítať poplatky spojené s kúpou/prevodom nehnuteľnosti v Rakúsku vo výške 10% z kúpnej ceny.
Zavolajte ešte dnes a dozviete sa viac o tejto jedinečnej nehnuteľnosti!

Additional information

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
original condition
Usable area:
105 m2
Land area:
205 m2
Balcony:
no
Insulated object:
no
Terrace:
no

Are you interested in our offer? We will be happy to tell you more