Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.  Viac info

Rodinný dom v lukratívnej časti mesta Hainburg an der Donau.

Rodinný dom | 210 m2 | čiastočne prerobený
439 000 €

O nehnuteľnosti

Okres: Bruck an der Leitha
Lokalita: Hainburg a.d. Donau
Celková výmera: 210 m2
Typ: Rodinný dom
Stav: čiastočne prerobený
Druh: Predaj
Cena: 439 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rodinný 7-izbový dom v obľúbenej časti Rakúskeho mesta Hainburg an der Donau, ktorý zaujme svojimi priestrannými izbami a množstvom ďalších príležitostí.
Čistá úžitková plocha nehnuteľnosti je 210 m2. Celková plocha pozemku je 306 m2.

Po vstupe do domu sa prvotne ocitnete v slnečnej predsieni, ktorá je vykladaná mramorom. Okrem nej sa na prízemí nachádzajú ďalšie 3 izby, slnečná kuchyňa s výhľadom do záhrady, väčšia kúpeľňa s toaletou, umývadlom a sprchovým kútom a samostatná toaleta s umývadlom.
Slnečné, mramorom vykladané schodisko Vás zavedie do galérie, z ktorej sa dostanete na druhé poschodie. Horné poschodie pozostáva z 5 svetlých izieb a ponúka Vám možnosť navrhnúť izby individuálne podľa Vašich predstáv. Z izieb si môžete vychutnať krásny výhľad na okolie a panorámu Hainburgu, ako aj na hrad Schlossberg.
Pivnica, ktorej súčasťou je aj technická miestnosť má všestranné využitie – môže slúžiť ako fitnes, sklad, prípadne ako hosťovské miestnosti. V pivnici sa nachádza aj vchod do záhrady, ktorá je dobre krytá zo všetkých strán.
V dome sa nachádza garáž v rozmere 21 m2 s elektrickou bránou.
Vykurovanie domu zabezpečuje plynový kotol.

Dom sa nachádza v lukratívnej a pokojnej časti mesta a zabezpečuje krásny výhľad na okolie a panorámu Hainburgu. Mesto Hainburg disponuje vynikajúcou občianskou vybavenosťou, nemocnicou a výborným spojením s Bratislavou a vlakovým spojením s Viedňou. Nachádza sa tu materská škola, základná a stredná škola.

Cena nehnuteľnosti je 439.000 Eur
Mesačné náklady cca 250 €/ mesačne.
K cene nehnuteľnosti je potrebné pripočítať poplatky spojené s kúpou/prevodom nehnuteľnosti v Rakúsku vo výške 10% z kúpnej ceny.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
210 m2
Plocha pozemku:
306 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať