Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.  Viac info

Krásny 5-izbový dom so záhradou a saunou.

Rodinný dom | 123 m2 | pôvodný
459 000 €
  • EXKLUZÍVNA PONUKA

O nehnuteľnosti

Okres: Gänserndorf
Lokalita: Marchegg
Celková výmera: 123 m2
Typ: Rodinný dom
Stav: pôvodný
Druh: Predaj
Cena: 459 000 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária BOND Reality ponúka na predaj slnečný 5-izbový rodinný dom s krásnou záhradou a saunou v malebnej obci Marchegg v Rakúsku. Pozemok má veľkosť 688 m2. Táto nehnuteľnosť je ideálna pre tých, ktorí hľadajú pokojné a príjemné prostredie s dostatkom priestoru ako vnútri, tak vonku.

Rodinný dom s úžitkovou plochou 123m2 bol skolaudovaný v roku 1995. Pozostáva z 5 izieb - 3 spální a pracovni, ktorú je možné využiť aj ako štvrtú spálňu, priestrannej obývacej izby s jedálňou. Samostatná kuchyňa je vybavená so všetkými potrebnými spotrebičmi. V dome je jedna kúpeľňa so sprchovacím kútom a vaňou, 2 samostatné toalety. Nehnuteľnosť je kompletne podpivničená s množstvom úložného priestoru, práčovňou a kompletnou kúpeľňou a WC. Z obývacej izby sa dostanete na priestrannú terasu s rozlohou 30 m² s prístupom do záhrady, ideálnou na príjemné chvíle vonku a s množstvom úložného priestoru v spodnej časti. V záhrade na vás čaká sauna, ako stvorená na oddych a relax.

Marchegg je malebná rakúska dedina obklopená krásnou prírodou. V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, zároveň ponúka celoročné športové vyžitie. Výborné podmienky na oddych a relax.

Cena nehnuteľnosti je 459.000 Eur.
K cene nehnuteľnosti je potrebné pripočítať poplatky spojené s kúpou/prevodom nehnuteľnosti v Rakúsku vo výške 10% z kúpnej ceny.
Nenechajte si túto jedinečnú príležitosť ujsť a príďte si pozrieť tento očarujúci dom s výnimočným potenciálom. Pre viac informácií alebo na dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
123 m2
Plocha pozemku:
688 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať