Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.  Viac info

Rodinný 4-izbový bungalov v Bruck an der Leitha.

Rodinný dom | 105 m2 | pôvodný
237 000 €

O nehnuteľnosti

Okres: Bruck an der Leitha
Lokalita: Bruck an der Leitha
Celková výmera: 105 m2
Typ: Rodinný dom
Stav: pôvodný
Druh: Predaj
Cena: 237 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rodinný 4-izbový dom v obľúbenom rakúskom meste Bruck an der Leitha. Pozemok má veľkosť 205 m², z toho zastavaná plocha domu je 105 m².
Nehnuteľnosť bola skolaudovaná v roku 1917 a podstúpila rekonštrukciu v roku 2020. Má priestrannú kuchyňu prepojenú s jedálňou, 3 izby, kúpeľňu s vaňou a sprchovým kútom a samostatné WC. 2 terasy - jedna pred domom, druhá zo zadu, poskytujúce príjemné prostredie na oddych a relax.

Nehnuteľnosť sa nachádza v obľúbenej lokalite Bruck an der Leitha, poskytujúcej výbornú dostupnosť k obchodom, reštauráciám a verejnej doprave. Mesto je vzdialené len 40 km od Bratislavy a 40 km od Viedne.

Cena nehnuteľnosti je 237.000 Eur
K cene nehnuteľnosti je potrebné pripočítať poplatky spojené s kúpou/prevodom nehnuteľnosti v Rakúsku vo výške 10% z kúpnej ceny.
Zavolajte ešte dnes a dozviete sa viac o tejto jedinečnej nehnuteľnosti!

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
105 m2
Plocha pozemku:
205 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať