Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.  Viac info

Novostavba RD Lehnice-Vila Rosa, okr. Dunajská streda

Rodinný dom | 104 m2 | novostavba
Sasová, Lehnice
218 000 €
  • Luxusný

O nehnuteľnosti

Ulica: Sasová
Okres: Dunajská Streda
Lokalita: Lehnice
Celková výmera: 104 m2
Typ: Rodinný dom
Stav: novostavba
Druh: Predaj
Cena: 218 000 €

Popis nehnuteľnosti

Bond Reality priamo od developera ponúka na predaj dvojpodlažný RD v obci Lehnice - Sása okres Dunajská Streda.

Zanechajte ruch mesta a poďte do tichého prostredia kde môžete tráviť pokoj so svojou rodinou a grilovať na vlastnej záhradke.

Dom je postavený z tehly a pozostávajú z 4 izieb. Úžitková plocha domov je 104 m2 + schodisko 4,00 m2 + terasa 9,36 m2.

Celková rozloha domu je tak 112 m2 vrátane príslušenstva.

Dom sa rozprestiera na pozemku o výmere cca 330 m2 s spoluvlastníckeho podielu na prístupovej ceste ( 3,78 metra x 48 metrov ) IS na pozemku: vodovodná prípojka, elektrická prípojka, kanalizačná prípojke a dátová prípojka (optika Slovak Telekom).

Dom sa predáva v štandarde. Vykurovanie je podlahové teplovodné pomocou tepelného čerpadla zn. Viesmann. Prístupová cesta je betónová v podiele 1/3. Domy sú skolaudované. Stavba a materiály: Obvodové murivo tepla v hr. 30 cm, vnútorné priečky tehla v hr. 11,5 cm, zateplenie polystyrénom v hr. 15 cm, omietky sú vápenno-cementové, podlaha - vápenno-cementový poter v hr. 7cm, zateplenie podlahy tvrdený polystyrén v hr. 12 cm, okná a dvere plastové 6 komorové s izolačným trojsklom zn. Realtherm, na poschodí je predpríprava na klimatizáciu, zásuvky a vypínače bielej farby, vymaľované 1 hygienickým náterom, strešná krytina betónová škridla antracitovej farby, zateplenie strechy minerálna vlna v hr. 40 cm, jeden centrálny termostat, terasa je vybetónovaná.

Domy pozostávajú z miestností:
1NP - predsieň 8,30 m2, technická miestnosť 3,71 m2, obývacia miestnosť + jedáleň 30,21 m2, kuchyňa 8,14 m2 a terasa 9,36 m2 .
2NP - schodisková Hala 6,00 m2, kúpeľňa 7,10 m2, izba 13,80 m2, spálňa 13,50 m2 a izba 12,10 m2 Lokalita: Obec poskytuje občiansku vybavenosť vrátane: základnej školy, materskej školy, potravín, obchodu COOP Jednota, dvoch lekární, vlakovej zastávky, autobusovej zastávky, zdravotného strediska, doktora, bankomatov viacerých bánk, kaštieľa s parkom, Penziónu, hostinca, futbalového ihriska, kolkárne, kaderníctva či iných menších prevádzok.

Cez Lehnice prechádza hustá sieť autobusov smerom do Bratislavy či Dunajskej Stredy. Pomocou rýchlostnej cesty R7 je to do Bratislavy cca 25-30 minút. Výhody: + dom je postavený už v zabehnutej lokalite + dokonalé súkromie vďaka vysokému múru + nízke mesačné náklady vďaka tepelnému čerpadlu.

Cena 218 000€ vrátane štandardu nehnuteľnosti a odmeny pre RK v ktorej je zahrnutý kompletný právny servis, štandardné poplatky za prevod vlastníckych práv a riešenie kompletnej agendy až po prevzatie.

Možnosť hypotekárneho úveru.

Bližšie info v RK.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
104 m2
Plocha pozemku:
330 m2
Zastavaná plocha:
112 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

IDEÁLNE
MIESTO
NA ŽIVOT

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať