Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.  Viac info

Rodinný 7-izbový dom v Prellenkirchen.

Rodinný dom | 160 m2 | novostavba
579 000 €
  • EXKLUZÍVNA PONUKA

O nehnuteľnosti

Okres: Bruck an der Leitha
Lokalita: Prellenkirchen
Celková výmera: 160 m2
Typ: Rodinný dom
Stav: novostavba
Druh: Predaj
Cena: 579 000 €

Popis nehnuteľnosti

Tento krásny rodinný dom v Dolnom Rakúsku ponúka všetko, čo si od domova môžete priať. S obytnou plochou 160 m², 7 izbami, 2 kúpeľňami, slnečnou záhradou a garážou, ponúka dom viac než dosť miesta pre vás a vašu rodinu.

Dom má priestranné a slnečné izby, v ktorých sa budete cítiť pohodlne. Na dolnom poschodí sa nachádza samostatná kuchyňa s východom na terasu, priestranná obývacia izba, spálňa s dostatočným úložným priestorom a kúpeľňa. Na medziposchodí je jedna izba využiteľná ako pracovňa, prípadne hosťovská izba. Na druhom poschodí sú 4 spálne a jedna kúpeľňa.
Ďalšou výhodou domu je garáž a ďalšie parkovacie miesta priamo pred domom.

Dom sa nachádza v bezpečnej a kľudnej lokalite, mimo frekventovanej cesty, napriek tomu len pár minút od centra mesta. Vďaka vynikajúcemu dopravnému spojeniu autobusom sa ľahko dostanete do okolitých miest a nákupných zón. Obec sa nachádza blízko obľúbeného mesta Hainburg an der Donau a len 21 kilometrov od Bratislavy.

Mesačné náklady cca 200 €/ mesačne + elektrina podľa spotreby.
K cene nehnuteľnosti je potrebné pripočítať poplatky spojené s kúpou nehnuteľnosti v Rakúsku vo výške cca 10 % z ceny nehnuteľnosti.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
160 m2
Plocha pozemku:
511 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať