Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú.  Viac info

Priestranný byt s veľkým potenciálom vo Svätom Jure

3-izbový byt | 164.7 m2 | pôvodný
Bratislavská, Svätý Jur
145 000 €
  • EXKLUZÍVNA PONUKA

O nehnuteľnosti

Ulica: Bratislavská
Okres: Pezinok
Lokalita: Svätý Jur
Celková výmera: 164.7 m2
Typ: 3-izbový byt
Stav: pôvodný
Druh: Predaj
Cena: 145 000 €

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária BOND Reality ponúka na predaj netradičný byt v centre obce Svätý Jur na Bratislavskej ulici. Byt sa nachádza v historickej budove a má veľkorysú výmeru 130m2 + pivnica 35m2. K bytu prislúcha podiel na spoločných častiach pozemku o celkovej výmere 446 m2. Byt je v stave začatej rekonštrukcie. Boli vymenené rozvody elektriny, a vody, takisto boli vymenené stropné trámy. Nový majiteľ môže byt dokončiť podľa seba a získa jedinečné bývanie v top lokalite. Byt zaujme predovšetkým milovníkov histórie a architektury. Možnosť zobytnenia podkrovia, čím sa dá obytná plocha ešte výrazne zvačšiť. Byt je napojený na všetky IS.
Byt sa nachádza v tichej a vyhľadávanej lokalite v tesnej blízkosti námestia. V okolí je kompletná občianska vybavenosť.

Je to jedinečná príležitosť kúpiť byt aký sa na trhu objaví zriedka, neváhajte a kontaktujte ma, dohodneme si obhliadku.

Cena bytu je 145 000€ vrátane odmeny pre realitnú kanceláriu, v rámci ktorej zabezpečujeme pre našich klientov kvalitný obchodný a právny servis.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BOND Reality.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
164.7 m2
Úžitková plocha:
130 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

IDEÁLNE
MIESTO
NA ŽIVOT

Zaujala Vás naša ponuka? Radi Vám povieme viac

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať